Archives

HAVONOS

Inrichting computerlokaal voor meisjes in Sri Lanka

Stichting Ontluikend Sumba

Heeft weeshuis waar kantoren van Transfair Indonesia gevestigd zijn tbv malariaproject

Malaria Free Sumba

Op Sumba zijn een aantal organisaties actief. Op hun eigen wijze brengen ze kennis, ervaring, specialismen, gebouwen en overige middelen in om malaria uit te bannen op het eiland. Het samenwerkingsverband is geïnitieerd door Stichting Transfair Indonesia.

Children of Durgapur

Deze stichting is begonnen met het sponsoren van 6 weeskinderen en een kleuterklasje in Sonatala. Dat is uitgegroeid tot honderden kinderen en 23 schooltjes in de omliggende dorpen, het aanleggen van een weg en groentetuinen, de bouw van een bakkerij en huizen, en het slaan van waterpompen. Transfair steunt dit project door de Transfer Solutions bonusactie.

Noodhulpcluster Syrië

Het Noodhulpcluster is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties die op verschillende manieren noodhulp bieden in verschillende gebieden. In dit geval focust Stichting Transfair zich op hun werk in Syrië. Transfair steunt dit project door de Transfer Solutions bonusactie.

Dove en blinde wezen op Flores

Stichting Transfair helpt met dit project dove en blinde wezen op het Indonesische eiland Flores. Inmiddels zijn voor het weeshuis rijstvelden aangekocht, een school gebouwd waar de kinderen leren om zelfstandig te leven en ecologisch rijst en groenten te verbouwen.